Privacyverklaring HPvH / De Webstrateeg

18 mei 2018

Je privacy is voor De Webstrateeg van groot belang. Ik houd me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen ik je uit wat ik op de website hpvh.nl allemaal doe met informatie die ik over jou te weten komen.

Statistieken en profilering
Ik houd statistieken bij over het gebruik van mijn website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd. Met deze statistieken verbeteren ik mijn website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Uiteraard zal ik je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan mij melden.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je contact met mij opnemen.

Hiervoor gebruik ik je naam, e-mailadres en ip-adres. Deze heb ik nodig om je vraag te beantwoorden. Ik bewaren deze informatie voor maximaal zes weken.

Advertenties
Mijn website kan advertenties tonen. Deze publiceren ik niet zelf, dat doen advertentiebureaus waarmee ik samenwerken. Deze bureaus houden bij of je ze leuk vindt, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Op mijn website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies
Mijn website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar de website informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Ik kan dan ook zien dat je mij weer bezoekt.

Wanneer je mijn website voor het eerst bezoekt, tonen ik een melding met uitleg over cookies. Hierbij zal ik je vragen om akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van mijn website werken dan misschien niet goed meer.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorgen dat je gegevens bij mij goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer mijn website wijzigt, kan het zijn dat ik ook de privacyverklaring moet aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Mijn Contactgegevens
De Webstrateeg
HP van Hagen
Matissehof 75
1628XS Hoorn

Op mijn website maken ik gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Ik doen dit om te bepalen hoe ik mijn website nog beter en vriendelijker voor je kan maken. Door op "Accepteer cookies" te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in mijn Privacy- en cookieverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.